Vi kan aluminium

Vår specialitet är bearbetning och vidareförädling i aluminium. Dels som underleverantörer till aluminiumindustrin dels som direktleverantör till svenska och skandinaviska företag i de flesta branscher. Vi som arbetar vid Näshult har lång och gedigen erfarenhet från mekanisk industri och bearbetning. Och framförallt: vi kan aluminium, förutsättningarna och kraven! En trygghet för Dig som beställare.

  Vi har modern maskinpark

Vi utför alla förkommande bearbetningsmoment som borrning, kapning, stansning, gängning, fräsning, trumling mm. Vi har en modern maskinpark och ett flertal fleroperationsmaskinger för snabb, noggrann och effektiv bearbetning inom snäva toleranser. Med flexibel organisation och maskinpark kan vi erbjuda bästa service och högsta kvalitet såväl när det gäller större som mindre serier. Vi arbetar enligt riktlinjerna i ISO 9000 och sätter alltid noggrant utförda arbeten och högsta kvalitet i främsta rummet!

  Vi håller konkurrenskraftiga priser

Vi har visserligen inte de mest trendriktiga, arkitektritade kontors- och produktionslokalerna och ligger inte placerade i de mest fashonabla industrikvateren. Å andra sidan kan vi erbjuda en intressant kostnadsbild och i högstagrad konkurrenskraftiga priser. Central placering mitt i Småländska aluminiumriket borgar för säkra leveranser och snabba transporter.
 

  Vi lovar personlig service

Att vi kan aluminiumbearbetning och alltid skall förse Dig med en bearbetningslösning som motsvarar och helst överträffar Dina krav är en självklarhet. Med en liten och entusiastisk organisation kan vi dessutom lova personligt engagemang och högsta servicegrad genom hela processen. Från vår första kontakt till färdig komponent.

Välkommen att höra av Dig till oss på Näshult Mekaniska!


  För kontakt och ytterligare information, vänligen klicka här.